شعر طنز:
مجادله در ادبيات بر سر يک خال!

حافظ:
 اگر آن ترک شيرازي به دست آرد دل ما را                    به خال هندويش بخشم سمر قند و بخارا را

صائب تبريزي:
اگر آن ترک شيرازي به دست آرد دل ما را                       به خال هندويش بخشم سر و دست و تن و پا را
هر آن کس چيز مي بخشد ز مال خويش مي بخشد           نه چون حافظ که مي بخشد سمرقند و بخارا را

شهريار:
اگر آن ترک شيرازي به دست آرد دل ما را                       به خال هندويش بخشم تمام روح و اجزا را
هر آن کس چيز مي بخشد به سان مرد مي بخشد            نه چون صائب که مي بخشد سر و دست و تن و پا را
سر و دست و تن و پا را به خاک گور مي بخشند              نه بر آن ترک شيرازي که برده جمله دل ها را

طنزي که همينک! به دستمان رسيد:
خانم فاطمه دريايي هم در ادامه اين مجادله نوشته است:
اگر آن ترک شيرازي به دست آرد دل ما را                   خوشا بر حال خوشبختش به دست آورد دنيا را
نه جان و روح مي بخشم نه املاک بخارا را                    مگر بنگاه املاکم؟ چه معني دارد اين کارا؟!
و خال هندويش ديگر ندارد ارزشي اصلا                       که با جراحي صورت عمل کردند خال ها را
نه حافظ داد املاکي، نه صائب دست و پاها را                فقط مي خواستند اينها بگيرند حال ماها را!

و طنزي ديگري که هم اکنون! به دستمان رسيد:
آقاي محمدحسين شيباني ( مجنون ) در ادامه نوشته است:
اگر آن ترک شيرازي به دست آرد دل ما را                     نبخشم همچو حافظ من سمرقند و بخارا را
کنم تحسين خالق را به اين مخلوق زيبايش                   نه چون صائب کنم اهدا سر و دست و سر و پا را
تبارک گفت و مي گويم به شکري مدح باري را               نه همچون شهريار بخشم تمام روح و اجزا را
بگويم من به آن خواهر مگو با تيغ جراحي                     ز بيخ و بن براندازند اينک خال عذرا را
و مجنون اين چنين گويد گذشته دور مهرويان               جوانان اين زمان گردند دور دخت پولدارا!
نه بر حُسن و نه بر خالش فقط باباي پولدارش                 کند مفتون و دلداده تمام اين جوان ها را
گذشت ديگر زمان خال و ناز و عشوه دختر                   دو دستي مي کنند تقديم آن بانوي زيبا را!

و اين داستان همچنان ادامه دارد

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ارزون فروش | خرید فیلم,خرید سریال,سریال ایرانی,سریال خارجی,سریال فرا سازه Joey پیکنت | دانلود رایگان فیلم و سریال ، موزیک و انیمیشن و بازی جدید با لینک مستقیم آخرین نقل و انتقالات فوتبالی، شایعات و خبر های ورزشی Paula شرکت مهندسان نقش نمای منشور آمادگی دفاعی دبیرستان هاجر تهران